Hosting Katwijk Dienstpakketten

Streaming

We hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring met streaming media. Hierdoor bent u voor alles wat met streaming media te maken heeft bij ons aan het juiste adres.

Voor het uitzenden van live evenementen op uw website, Facebook, Youtube en andere social media draaien wij ons hand niet om.

Ook leveren wij ‘uitzending gemist’; met deze dienst worden alle uitzendingen automatisch via Video-on-Demand (VOD) beschikbaar gesteld.

Webhosting

Bij ons heeft u standaard de keuze uit verschillende applicaties voor het beheren van uw website. Dit zijn de zogenoemde Content Management Systemen (CMS). De standaard CMS-pakketten zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla kunnen wij volledig voor u instellen. Uw website is daarmee direct klaar voor gebruik.

Hosting Katwijk vindt online veiligheid erg belangrijk. Daarom beveiligen we uw website standaard via SSL. Hierdoor zien uw bezoekers direct het vertrouwde slotje als ze op uw website komen.

Toegangscontrole

Hosting Katwijk biedt een uitgebreide dienstverlening voor toegang binnen uw bedrijf. Toegang met tijdsblokken, entree met pas, druppel of de NFC chip op de telefoon, in combinatie met aanbel-functies, alarmen en uitgebreide web module om al uw gebruikers te beheren. Met deze oplossing bent u verzekerd van een veilige werkomgeving.

VoIP Telefonie

We bieden verschillende diensten voor online telefonie (VOIP) aan. Dit kan in de cloud of via een server in uw bedrijf. Hosting Katwijk is gespecialiseerd in het verbinden van kantoren op verschillende geografisch locaties, het installeren van toepassen van VOIP-telefonie in bedrijven en online telefonie via mobiele netwerken.

Monitoring

Als uw systemen niet of niet optimaal werken, wilt u dit natuurlijk direct weten. Hosting Katwijk biedt uitgebreide diensten voor de monitoring van uw systemen. Hierdoor kunt u snel handelen bij problemen met uw systemen. Meer weten? Neem contact met ons op voor een demonstratie.

Netwerk Oplossingen

Snelle netwerken, WiFi en vooral de netwerkbeveiliging is tegenwoordig erg belangrijk. Hosting Katwijk biedt een All In One oplossing om uw netwerk veilig te houden, netwerk en gebruikers te scheiden van elkaar en Remote inlog opties zoals VPN.

De standaard mogelijkheden zijn Network intrusion detection, Honeypot, virusdetectie en Firewall mogelijkheden.

Daarnaast biedt Hosting Katwijk Hotspot WiFi mogelijkheden voor uw gasten of klanten.

Camera Bewaking

Camera bewaking speelt een steeds grotere rol binnen bedrijven, winkels en non-profit bedrijven. Met de Full-HD en 4K camera bewaking van Hosting Katwijk heeft u altijd de scherpste beelden. Kies voor 24/7 opnames of op bepaalde tijdsblokken. Dit in samenwerking met Motion detectie en Push alarmering. Makkelijk beelden exporteren of scrollen tussen de tijden en dagen via de web-modules.

WebDesign / Branding

Hosting Katwijk werkt samen met AtSea Design en media. AtSea Media is gespecialiseerd in ontwerpen van huisstijlen, websites en branded producten. Vanaf de start van uw bedrijf bent u bij Hosting Katwijk i.s.m. onze partner AtSea Design en Media aan het juiste adres als u op zoek bent voor een totaal oplossing.