Case Studies

Hosting Katwijk denkt mee. Zo heeft Hosting Katwijk reeds verschillende studies bij bedrijven gedaan om oplossingen te bieden die meedenken over de toekomst en uitbreidingsmogelijkheden. Daarnaast biedt Hosting Katwijk advies uit aan MKB bedrijven die graag een second opinion nodig hebben. Klik op de logo’s voor de complete studies.

De Zintuigfabriek heeft Hosting Katwijk benadert voor een oplossing om minimaal 1000 kijkers via een livestream te voorzien tijdens de opendagen van verschillende scholen. Deze oplossing was nodig i.v.m. de corona maatregelen die het onmogelijk maakte om fysiek aanwezig te zijn. Naast de streaming diende ook de webservers de vele aantal bezoekers te voorzien roosters, chat en video plug-ins.

Beachhouse Key West had een wankele netwerk verbinding voor de eigen apparatuur en dat van de vakantiewoningen. Beachhouse Key West heeft Hosting Katwijk gevraagd naar een werkende WiFi oplossing en beveiliging van het interne netwerk. Daarnaast is er uitvoerig meegedacht over oplossingen m.b.t. de oude KPN Koperlijn die onstabiel was.

Parochie Augustinus heeft Hosting Katwijk gevraagd om een oplossing m.b.t. de beveiliging van de Kerk en de mogelijkheden voor toegang, WiFi en beveiliging van het netwerk. Hosting Katwijk heeft een plan opgesteld om te starten met de initiële vraag over de beveiliging een heeft tevens nagedacht over de toekomstige vragen over toegangscontrole en WiFi


Koers-Info heeft live uitzendingen op verschillende mobiele locaties zoals Den Haag, Alkmaar, Groningen en Joure. Samen met Koers-Info heeft Hosting Katwijk gezocht naar een betaalbare oplossing om de live uitzendingen te transporteren naar een groot publiek via IP-TV, Apps, Facebook en ZeTurf wedkantoren.

Joannes de Doper Katwijk was op zoek naar een betaalbare optie om naast de beamer uitzendingen met geluid en beamermpresentaties deze uit te breiden naar live beelden en ondertiteling. Dit moest voor de vrijwilligers makkelijk te hanteren zijn. Hosting Katwijk heeft samen met Joannes de Doper een werkbare situatie gecreëerd.

AtSea Design en Media is een Partner van Hosting Katwijk. Er was een probleem met de stand-by instellingen van de telefonie op kantoor. Hosting Katwijk heeft samen met AtSea Media een oplossing geïntroduceerd waarbij de telefooncentrale automatisch op tijden mensen doorverbindt naar de stand-by diensten en daarbij ook goedkoop gebeld kan worden vanaf kantoor op de PC, Telefoon, en Mobiele apparaten.