Opdrachten en Case Studies

Hosting Katwijk denkt mee. Zo heeft Hosting Katwijk reeds verschillende studies bij bedrijven gedaan om oplossingen te bieden die meedenken over de toekomst en uitbreidingsmogelijkheden. Daarnaast biedt Hosting Katwijk advies uit aan MKB bedrijven die graag een second opinion nodig hebben. Klik op de logo’s voor de complete studies.

Opdrachten / Staffing

Technisch Applicatie beheer

In opdracht van Peopleware 5 jarige opdracht voor technisch applicatiebeheer bij de gemeente Amsterdam. Waarbij het project ICT Centraal de verschillende applicaties gemigreerd werden naar 1 centraal punt of naar outsourcing partner KPN. Daarbij heeft Hosting Katwijk via Peopleware geholpen bij het overbrengen van de applicaties en beheer er van.

Migratie en Technisch beheer

Via Partner Proact heeft Hosting Katwijk geholpen bij het vernieuwen van het applicatielandschap op gebied van Oracle en de bedrijfskritische deel applicaties.

Hardening Specialist

Via Partner PROACT verantwoordelijk voor de hardening van het Windows applicatie platform, waarbij er strengere beveilingsmiddelen worden toegepast op gebied van Applicaties, OS en MSSQL.


Case Studies

De Zintuigfabriek heeft Hosting Katwijk benadert voor een oplossing om minimaal 1000 kijkers via een livestream te voorzien tijdens de opendagen van verschillende scholen. Deze oplossing was nodig i.v.m. de corona maatregelen die het onmogelijk maakte om fysiek aanwezig te zijn. Naast de streaming diende ook de webservers de vele aantal bezoekers te voorzien roosters, chat en video plug-ins.

Beachhouse Key West had een wankele netwerk verbinding voor de eigen apparatuur en dat van de vakantiewoningen. Beachhouse Key West heeft Hosting Katwijk gevraagd naar een werkende WiFi oplossing en beveiliging van het interne netwerk. Daarnaast is er uitvoerig meegedacht over oplossingen m.b.t. de oude KPN Koperlijn die onstabiel was.

Parochie Augustinus heeft Hosting Katwijk gevraagd om een oplossing m.b.t. de beveiliging van de Kerk en de mogelijkheden voor toegang, WiFi en beveiliging van het netwerk. Hosting Katwijk heeft een plan opgesteld om te starten met de initiële vraag over de beveiliging een heeft tevens nagedacht over de toekomstige vragen over toegangscontrole en WiFi


Appartementen Zeezicht

Zeezicht Appartementen heeft Hosting Katwijk gevraagd het VoIP platform te vernieuwen. Al decennia werkten ze met een aangepaste ISDN centrale waarvan de werking minder werd. Met de oplossing van Hosting Katwijk zijn de kosten van de VoIP drastisch afgenomen en heeft Zeezicht appartementen een goed werkend systeem met klanten menu’s, Lift noodoproep telefonie en kunnen de medewerkers ook buiten het complex via een App gesprekken aannemen.

Joannes de Doper Katwijk was op zoek naar een betaalbare optie om naast de beamer uitzendingen met geluid en beamermpresentaties deze uit te breiden naar live beelden en ondertiteling. Dit moest voor de vrijwilligers makkelijk te hanteren zijn. Hosting Katwijk heeft samen met Joannes de Doper een werkbare situatie gecreëerd.

AtSea Design en Media is een Partner van Hosting Katwijk. Er was een probleem met de stand-by instellingen van de telefonie op kantoor. Hosting Katwijk heeft samen met AtSea Media een oplossing geïntroduceerd waarbij de telefooncentrale automatisch op tijden mensen doorverbindt naar de stand-by diensten en daarbij ook goedkoop gebeld kan worden vanaf kantoor op de PC, Telefoon, en Mobiele apparaten.