Nooit meer je bestanden kwijt

Hosting Katwijk introduceert vanaf september de online cloud oplossing voor centrale opslag van gegevens voor bedrijven en instellingen.

Met de centrale opslag mogelijkheden van Hosting Katwijk is het mogelijk om op elk besturingsysteem gebruik te maken van een sync optie om al je bestanden veilig op te slaan in de beveiligde cloud omgeving van Hosting Katwijk.

Via het geavanceerde portaal kunnen rechten worden ingesteld per gebruiker of groep op mappen en apparaten. Daarmee komt Hosting Katwijk tegemoet aan samenwerking in de cloud, waarbij gebruikers op elke plek in de wereld toegang kunnen krijgen tot de bestanden via de website of de opslag applicaties voor Windows, Mac, MacOS, IOS, Android etc. 

Daarnaast is het nu makkelijk om bestanden vanuit de cloud te delen met klanten. Offertes, documenten, video’s kunnen met 1 klik gedeeld worden via een link met klanten of andere gebruikers. Daarmee hoef je nooit meer gebruik te maken van een Wetransfer of andere dure cloud systemen zoals Dropbox of Google drive! 

Geen noodzaak voor het delen maar primair een back-up maken van je bestanden? Dat kan ook met de persoonlijke back-up optie waarbij er automatisch een kopie van je belangrijke bestanden kan worden opgeslagen in de cloud van hosting katwijk. Op deze manier ben je verzekerd van een backup mocht je harde schijf defect raken! 

Zorgen over de beveiliging is niet nodig. Hosting Katwijk zorgt ervoor dat je bestanden versleuteld worden geüpload zodat alleen jij toegang hebt tot de inhoud. 

Een document per ongeluk verprutst? Geen probleem. Via de cloud storage van hosting katwijk bewaren wij automatisch de verschillende versies van documenten waardoor je snel een oudere versie kan inladen of een verwijdert document kan terug toveren!

Interesse in de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een persoonlijke demo!