Hosting Katwijk partner van Digital Trust Center (NCSC)

Nederland heeft een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Digitalisering is een belangrijk onderdeel hiervan. Een randvoorwaarde hierbij is dat ondernemers digitaal weerbaar zijn en hun digitale veiligheid op orde hebben. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft daarom in 2018 het Digital Trust Center (DTC) opgericht.

Hosting Katwijk is sinds vandaag aangesloten bij de overheidsdienst. Via het Digital Trust Center is uw omgeving voorzien van de laatste beveiligingen en is Hosting Katwijk snel op de hoogte van eventuele kwetsbaarheden. Dit nog voordat deze landelijk bekend worden gemaakt. Daarbij heeft Hosting Katwijk nu een voorsprong op de veiligheid en kan kwetsbaarheden verhelpen voordat deze bekend zijn gemaakt.

Van zzp’ers tot en met het grootbedrijf

Het DTC heeft als missie om 1,8 miljoen Nederlandse bedrijven weerbaarder te maken tegen toenemende cyberdreigingen. Alles van zzp’ers tot en met het grootbedrijf. Dit zijn alle bedrijven in Nederland die tot de niet-vitale sectoren behoren. Vitale sectoren, zoals banken, telecom-, energie-, en waterbedrijven, hebben het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) als samenwerkingspartner binnen de Rijksoverheid.

Beschikbaar stellen van de Digital Trust Community
De online Digital Trust Community biedt aangesloten bedrijven de mogelijkheid om, in een gesloten omgeving, actuele en relevante informatie uit te wisselen. Ook verspreid het DTC via dit kanaal actuele dreigingsinformatie vanuit het NCSC. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.