Diensten

Hosting Katwijk biedt diverse diensten aan het bedrijfsleven en particulieren. Hosting Katwijk biedt zowel standaard diensten als individuele diensten gebaseerd op de behoefte. Onze standaard diensen vindt u hieronder terug. Het staat altijd vrij om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek.

Website

Hosting Katwijk biedt verschillende webplaformen aan. Daarnaast kun u kiezen voor een geheel eigen platform of CMS. Standaard CMS pakketten als WordPress of Joomla kunnen wij geheel voor u klaarzetten. Uw website beveiligen via SSL is tevens een dienst die wij standaard voor u klaarzetten.Daarnaast bieden wij voor de professional diensten als:

  • ASP.NET
  • PHP
  • CGI
  • JAVA

Al onze websites draaien in een loadbalance omgeving. Zo bieden wij u de continuïteit en de snelheid die u nodig heeft!

Mail Services

Hosting Katwijk biedt voor bedrijven en particulieren een geheel eigen mail omgeving. Deze omgeving varieert van 2 tot 100 gebruikers die u zelf kunt beheren in de Admin omgeving. Daarnaast biedt de mail service videochat, agenda, contacten e.d. aan. Deze zijn geheel in te stellen naar uw behoefte, via Active Sync, IMAP, POP of Exchange Services.

Daarnaast heeft u standaard een uitgebreid beveiligingspakket. Zo scannen wij op de server de mails door op virussen, spam, en malware. Op deze manier vangen wij eventuele problemen af nog voordat ze op uw pc of smart device gedownload worden. Teven is uw mail beveiligd met SSL, DMARC, DKIM en SPF

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Streaming Media

Met meer dan 12 jaar ervaring op gebied van streaming media bent u bij Hosting Katwijk aan het juiste adres. Het uitzenden van live evenementen op uw website en naar bijv Facebook, youtube en andere social media zijn voor ons geen probleem.

Tevens bieden wij aan vele kerken en instanties Uitzending gemist aan, waarbij alle uitzendingen automatisch in ons VOD pakket beschikbaar worden gesteld.

Media Portals en Apps

Liever zelf aan de knoppen zitten en abonnementen voor uw media verkopen, dat kan! via ons Media portal kunt u uitzendingen, live registraties en radio uitzendingen zelf instellen via ons Media Portal, welke beschikbaar is voor Set-Up boxen, IP-TV boxen, Smart-TV’s en App in de play en Appstores. Vraag naar de mogelijkheden.

On Premise beheer

Liever niet in de Cloud werken maar met een eigen omgeving op kantoor? Hosting Katwijk biedt netwerkdiensten als VPN, en Remote werken aan. Thuiswerken alsof u op kantoor bent, met VOIP ondersteuning en Microsoft office ondersteuning.

Daarnaast geeft Hosting Katwijk advies, beheert uw kantoornetwerk en apparatuur zoals Desktops en printers. Geen budget voor een fulltime ITér in uw bedrijf? Hosting Katwijk biedt u on demand systeembeheer op locatie of remote.

VOIP Diensten

Hosting Katwijk biedt verschillende VOIP Diensten aan, zowel on-premises, als in de cloud. Daarbij is Hosting Katwijk gespecialiseerd in het geografisch verbindinden van verschillende kantoren, VOIP via mobiel netwerk en toepassen van VOIP op kantoren via IP-Telefonie. Onze klanten ervaren een grote vermindering op gebied van kosten. Door de locaties aan alkaar te koppelen is onderling bellen mogelijk, tevens per mobiele telefoon in de buitendienst via de 3G/4G dataverbindingen.

Telefoondiensten zoals als automatische keuzemenu’s voicemail en doorverbindingscervices behoren tot de standaard diensten.

Active Directory Services

Hosting Katwijk biedt Active directory services op kantoor of in de cloud. Informeer naar de mogelijkheden voor o.a. secure login, email en dataopslag.